Network Menu

SWEA Professional

SWEA Professional grundades i SWEA San Francisco 2010. Efterfrågan var stor på aktiviteter med fokus på karriärsfrågor och yrkesliv och tanken var att yrkesverksamma Sweor skulle kunna träffas för att byta erfarenheter och idéer.

Idag finns SWEA Professional representerat i SWEA-avdelningar över hela världen och flera nya grupper startas upp varje år.

Du kan läsa mer på SWEA Professional webbsida här

———————————————————————————–

SWEA Professional Mallorca

Under hösten 2016  har SWEA Professional bjudit in två kvinnliga företagare, som har berättat om sina företag och vägen dit. Det var två uppskattade tillfällen i samband med en nätverkslunch och en nätverksmiddag.

Professional 2

Vi inom SWEA vill under 2017 fortsätta att utveckla SWEA Professional Mallorca.

Gruppen har som syfte att skapa en nätverksplattform där alla är välkomna att delta oavsett om man befinner sig mitt i yrkeslivet eller har det bakom sig, eller varför inte, framför sig.

Är du nyinProfessional bildflyttad till Mallorca och söker arbete eller vill etablera ett eget företag? Kanske bor du redan här men söker nya idéer, utbyten och nätverk? Har du yrkeslivet bakom dig? Då kan du säkert dela med dig av dina erfarenheter! Alla frågeställningar och erfarenheter är värdefulla! Tanken är att du ska få möjlighet att knyta nya kontakter, få kunskap, bli inspirerad, utbyta erfarenheter, tips, råd och få stöd.

Kontakta gärna mej om du om har idéer om programaktiviteter:

Britt- Marie

mallorca(Replace this parenthesis with the @ sign)swea.org